Zakelijk en particulier

Ideale opslagruimtes in Soest voor particuliere en zakelijke huurders

MultiBox Soest biedt zowel zakelijke als particuliere huurders een passende en bijzonder voordelige opslagmogelijkheid in Soest.

Opslagboxen voor particulier gebruik

Gaat u verhuizen, verbouwen of een lange reis maken en zoekt u een voordelige ruimte in Soest om uw meubels / inboedel en andere bezittingen tijdelijk op te slaan? MultiBox Soest biedt dé ruimtelijke oplossing. Met onze moderne, schone en uitstekend beveiligde opslagruimtes in Soest bent u verzekerd van een goede plek voor uw spullen. En dat tegen een uiterst aantrekkelijk tarief. Zo kunt u met een gerust hart op reis of thuis klussen zonder zorgen over stof en verfspatten op uw meubels.

Opslagboxen voor zakelijk gebruik

Uw bedrijfsarchief kan veel van uw kostbare kantoorruimte innemen. Een gemakkelijke en betaalbare oplossing is het opslaan van uw bedrijfsarchief in een voordelige en veilige opslagruimte van MultiBox Soest. Heeft u een eigen klusbedrijf, dan is opslag bij MultiBox Soest eveneens bijzonder geschikt voor het bewaren van uw kostbare gereedschap. Ook bij een eigen webwinkel zijn de opslagruimtes in Soest ideaal om te voorkomen dat uw eigen garage volstaat.

Button-reserveren

prive-en-zakelijk