Nieuws

Uitbreiding MultiBox Soest

12-01-2017
Wegens succes is MultiBox Soest uitgebreid naar maar liefst 81 opslagboxen. Vanwege de grote vraag naar boxen met een kleine afmeting zijn we blij dat we een flink aantal boxen van 6 m3, 9 m3, en 12 m op de eerste verdieping konden realiseren. Bent u op zoek naar een passende ruimte voor tijdelijke opslag? Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen. De koffie staat klaar.

_______________________________________________

Open dag MultiBox Soest

02-05-2016
Op zaterdag 30 april 2016 opende MultiBox Soest haar deuren voor de inwoners van Soest
en omgeving. Geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen bij de hal met 23 nMultiBox Soest overhandiging sleutel eerste huurderieuwe opslagboxen aan de Energieweg 2 in Soest. Toekomstige huurders konden direct hun huurovereenkomst tekenen en ontvingen hierbij ter gelegenheid van de open dag een gratis cilinderslot.

De eerste opslagbox werd in maart 2016 verhuurd aan Astrid Moolhuijsen, eigenaresse van XL Mode aan de Koninginnelaan 18 in Soestdijk. Zij nam tijdens de open dag officieel de sleutel in ontvangst. Voor Moolhuijsen is de box ideaal om haar winkelvoorraad netjes op te slaan. De eigenaresse van de damesmodezaak voor grotere maten is zo enthousiast over het concept van MultiBox Soest dat ze onlangs een tweede box heeft gehuurd.

Inmiddels hebben meerdere huurders hun huurovereenkomst getekend en zijn er nog twaalf opslagboxen beschikbaar. Het zijn vooral lokale ondernemers uit Soest en omgeving zoals Moolhuijsen die één of twee opslagboxen huren. “We voorzien duidelijk in een behoefte, het is mooi om te zien dat we hiermee ruimte bieden aan uiteenlopende plaatselijke collega-ondernemers,” aldus Dorine Balkenende, parkbeheerder van MultiBox Soest. Maar ook particulieren tonen interesse in MultiBox Soest, bijvoorbeeld voor de tijdelijke opslag van meubels.

_______________________________________________

Start MultiBox Soest

27-01-2016
Op 27-01-2016 is MultiBox Soest officieel van start gegaan. De website is live gegaan en vanaf heden is het mogelijk om een opslagbox te reserveren. De opslagboxen zijn vanaf half april 2016 te huur. We hopen u te mogen verwelkomen als huurder. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!