Locatie

Uitstekend bereikbare en beveiligde opslagruimtes te huur in Soest

De 81 opslagboxen van MultiBox Soest zijn gelegen op een volledig besloten terrein aan de Energieweg 2 in Soest. De locatie is uitstekend te bereiken. U parkeert uw auto op één van de parkeerplaatsen direct voor de hal van MultiBox Soest of kort voor uw opslagbox in de hal. Wanneer het donker is, wordt het gehele terrein goed verlicht.

Uw opslagbox optimaal beveiligd

Logisch dat de beveiliging van uw spullen één van de belangrijkste aandachtspunten is bij de keuze om een opslagruimte te huren. Wij doen er dan ook alles aan om de veiligheid van uzelf en uw spullen te garanderen.

 • Continu cameratoezicht
  Het gehele terrein van MultiBox Soest staat 24 uur per dag onder cameratoezicht. Deze camera’s zijn strategisch opgesteld waardoor elk deel van het terrein altijd in beeld is.
 • Hoge omheining
  Rondom het terrein van MultiBox Soest staat een hoog hekwerk waardoor het terrein niet toegankelijk is voor onbevoegden.
 • Beschermend lichtplan
  Dankzij een doordacht lichtplan zijn er geen donkere hoeken op het terrein van MultiBox Soest.
 • Gesloten toegangspoort
  Het terrein van MultiBox Soest is tussen 22.00 en 06.00 uur gesloten. Wilt u na 22.00 uur het terrein verlaten, dan opent het hek automatisch van binnenuit.

 • Persoonlijke toegangscode
  Het pand van MultiBox Soest opent u met uw strikt persoonlijke en unieke toegangscode. Na afloop van de overeengekomen huurperiode komt de toegangscode te vervallen.
 • Persoonlijk slot
  Als huurder bent u verplicht om bij aanvang van de huurperiode een bij ons verkrijgbaar hangslot af te nemen waarmee u uw opslagbox dient af te sluiten. De kosten voor een slot bedragen eenmalig € 10,- (excl. BTW). Na betaling blijft het slot uw eigendom. Na afloop van de huurperiode dient u het slot mee te nemen. Bij een eventuele volgende huurperiode dient u opnieuw een slot bij ons aan te schaffen. Met deze procedure wordt voorkomen dat vorige huurders met gekopieerde sleutels toegang tot de opslagboxen houden.


Persoonlijk aanspreekpunt

De beheerder van MultiBox Soest, Dorine Balkenende, is het aanspreekpunt voor huurders en kan bij vragen en problemen gemakkelijk bereikt worden.

Zie contact

Let op: bij de huur van een opslagbox zijn de opgeslagen goederen niet automatisch verzekerd. Informeer hiervoor bij uw verzekering.