Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Vraag 1: Wanneer zijn de opslagboxen beschikbaar?
  Antwoord: MultiBox Soest is een nieuw project. De opslagboxen zullen in april 2016 gereed zijn.
Vraag 2: Welke (bedrijfs)activiteiten zijn bij MultiBox Soest niet toegestaan?
Antwoord: De osplagboxen van MultiBox Soest zijn hoofdzakelijk bedoeld voor de opslag van spullen / goederen / archief. Als functie-aanduiding voor bedrijven geldt: bedrijf tot en met categorie 2. Activiteiten die op welke wijze dan ook tot bovenmatige overlast kunnen leiden zijn niet toegestaan op het terrein van MultiBox Soest. 
Vraag 3: Kan ik vlakbij mijn opslagbox parkeren?
Antwoord: U kunt met uw auto de hal binnen rijden. Tevens kunt u uw auto direct voor het pand parkeren op de gemeenschappelijke parkeerplaats. Indien uw opslagbox op de eerste verdieping is gelegen, bereikt u deze gemakkelijk via de lift of trap. U kunt kosteloos gebruikmaken van de beschikbare trolleys.
Vraag 4: Zijn mijn spullen veilig in mijn opslagbox?
 Antwoord: Ja, uw spullen zijn optimaal beveiligd. Uw opslagbox heeft een persoonlijke slot. Iedere gebruiker is verplicht voor € 10,- (excl. 21% BTW) een nieuw slot af te nemen. Hiermee wordt voorkomen dat vorige huurders met gekopieerde sleutels bij de opslagboxen kunnen. Het pand is alleen toegankelijk met een unieke persoonlijke toegangscode en het volledige terrein is goed verlicht en voorzien van camerabewaking.
Lees meer over onze optimale beveiliging.
Vraag 5: Waar kan ik mijn huurcontract opzeggen?
Antwoord: Uw huurcontract is maandelijks opzegbaar en kan elke dag ingaan. Voor kunt u contact opnemen met de beheerder van de 23 opslagboxen.